Semangatku

Jumaat, April 15, 2011

GiveAway Ujang9897



Salam korunk....

Kenal tak sapa kat atas tuu...sapa lagi kalau bukan bakal pengantinn tuu....tunggulah kad jemputan dari dia nanti...tapi entahkan akan sampai ke idak kat org bumi Arab niee...tah2 tak tersenaraii hehe...tak per tak perr...kita tungguuuu

Tak pernah join GA dia buat niee...first time nak join niee...kalau korunk nak join KLIK SINI yaa...

Cara2nyaa ialah (cam nak main masak2 lah pulak hehehe):-


1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu ...hahahah (tak wajib)
    (Dah letak dah tuu...sijejaka hensom Malaya hehe)

2) Letak satu gambar korang yang sempoi ...( tak wajib)
    (Tak nak letaklahh...bolehh kan)

3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...('',) ( tak wajib)
    (Blog kamu besttttttttttt...tu jer lah hehe)

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)
    a.  mizzkechique 
    b.  Orang Perak

5) Tinggalkan entri penyertaan di SINI

Harap2 tersenarailah yaa...

Sekian, terima kasih hahahahah....


5 ulasan:

  1. mek!..aku kan dah tag ko...ko g tag aku lagi pasai paa..miahahahaha..

    BalasPadam
  2. kak long: ku dah buang hang dah hahaha

    mizzkechique: same goes to u lahh laling :)

    BalasPadam
  3. Good luck ;D

    BalasPadam
  4. singgah dari blog abang ujang...
    abang katanye...
    hahaha...
    good luck ya !~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

    BalasPadam