Semangatku

Khamis, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI!!!

image

Sekali lagi lahh Abg Ben kita niee buat gempaqqq!!!...Sapa2 nak join...klik SINI yaa...senang jerr...

Letak header pastu paste kan url ke ruangan comment si abg ben tu....jom kita pakat ramai2 gempaqqq kat situ yaa...:)

22 ulasan:

  1. salam org jauh,
    saya dh follow balik..selamat berkenalan yee!! nanti bolehlah saya kirim brg dr sana yee!! hehehe!! :D

    BalasPadam
  2. salamm org keyell...hehe

    Tq tq tq ya...salam perkenalan gakk dari bumi arab....nak kirim unta kahh boleh jerr hehehe...:)

    BalasPadam
  3. Salam kenal jugak utk cik ross kita yaa :)

    BalasPadam
  4. salam kunjungan balas,salam menggegar & follow! (",)v

    BalasPadam
  5. kasi gegar sama ini blog!!!

    salam kenal ye...

    BalasPadam
  6. aku pon nak gegaq laaa blog org abu dhabi nie..miahahahaha..

    BalasPadam
  7. Tq Dida...nick riena and my lovely fren Eza hikhikhik...hang memang kena gegaq slalu yaa kuangx3

    BalasPadam
  8. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    BalasPadam
  9. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. gegar2 jugak..and nak ajak join my bloglist

    http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/

    harap sudi..=)

    BalasPadam
  11. salam...meneruskan gegaran..salam perkenalan dari anis kump.2 no 54..:)

    BalasPadam
  12. gegar sambil follow..dri kump 4..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    BalasPadam
  13. Cik riffa, bad, shaheerah, nurshida, anismelon and rahmad...tqvm sudi singgah yaa...nanti akak singgah blog korunk yaa ...happy blogging :)

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Mai melawat Si Ulat Bulu

    BalasPadam
  15. singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

    http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    BalasPadam
  16. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    BalasPadam
  17. datang mernggegar..
    awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
    takde paksaan ye..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    BalasPadam
  18. si ulat bulu...terunaa...tqvm...willl follow u'olls :)

    lulu caldina: udahh 3 komen dari kamu...tq yaa...

    suemuncet: tq and will terjahh ur blog oso...join tak contestt kita tunggguuuu.....

    BalasPadam
  19. jelajah sini

    jom g blog iz lak ?

    http://opocotmakengkau.blogspot.com/

    meyh meyh !

    BalasPadam
  20. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

    BalasPadam